Prima participare a statiunii Mamaia la cel mai mare targ de turism din lume

 

Cel mai mare targ de turism din lume reuneste, an de an, la Londra, cei mai importanti profesionsti ai industriei turistice mondiale. WTM London inseamna nu numai un spatiu impresionant in care sunt puse in scena evenimente de promovare a destinatiilor turistice din jurul lumii, ci si un mediu in care se intalnesc cei mai mari jucatori din domeniu si se traseaza viitoarele tendinte.


WTM London 2014, desfasurat la inceputul lunii noiembrie in capitala Regatului Unit, a marcat o data speciala in calendarul targului, fiind cea de-a 35-a editie a acestui important eveniment care transforma Londra, pentru cateva zile anual, in polul industriei turistice mondiale.

 

Cu o participare estimata la 50.000 de persoane, targul a reunit cca 5.000 de expozanti din peste 180 de tari. Anul acesta a marcat o premiera pentru tara noastra, standul Romaniei facand senzatie datorita participarii statiunii Mamaia.

 

Seria de spectacole dedicate statiunii Mamaia s-a desfasurat la Londra in perioada 3-6 noiembrie, iar programul a inclus prezentarea filmului oficial al statiunii Mamaia, proiectii video cu atractiile statiunii, prezentari de moda ale creatiilor unor cunoscuti designeri romani, dar si momente inedite cu scopul de a reflecta acele aspecte care disting Mamaia pe harta destinatiilor turistice ce merita vizitate: evenimente, cluburi, petreceri, plaje.