• Prezentare
  • Locatie
  • Locatii partenere
  • Durata

Prezentare

International Fashion Weekend este un eveniment dedicat modei internationale, care va aduce in atentia publicului prezentari de moda ale unor importanti designeri si brand-uri cu prezenta internationala.

La invitatia organizatorilor, pe scena Fashion Summer Festival 2015 isi vor prezenta colectiile designeri internationali prezenti in cadrul New York Fashion Week. Turistii din Mamaia vor putea afla ultimele tendinte in moda, urmarind peste 100 de modele Fashiontv prezentand  colectiile unor branduri internationale precum Just Cavalli, Burberry, Red Valentino, DVF, BSB si multi altii.

Invitata speciala a evenimentului din acest weekend, vine de pe scena Premiilor Oscar si a Festivalului de Film de la Cannes precum si cele mai renumite locatii international de pe mapamond direct pe scena Fashion Summer Festival din Mamaia. Ania J este MC-ul oficial al Fashiontv International si le promite spectatorilor din Piata Casino un show extraordinar. Turistii se vor bucura zilnic de cate un recital din partea unor artisti sau trupe de renume.

Locatie

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Locatii partenere

Durata

14/08/2015 --- 16/08/2015
0:00 0:00