Statiunea Mamaia aduce moda la Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna

IMG_9286 IMG_9518 IMG_9645

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sub lumina reflectoarelor care iluminau podiumul de la standul statiunii Mamaia, peste 30 de superbe modele au adus in fata vizitatorilor Targului de Turism al Romaniei, editia de toamna, cele mai recente trenduri din moda romaneasca si nu numai.

Imbinand intr-un mod inconfundabil senzualitatea cu rafinamentul feminin, creatiile Cielle Couture au surprins prin forme excentrice si materiale fine. Atmosphere Fashion a venit in acest sezon cu articole elegante, dar si comode, de nelipsit din garderoba oricarei femei.

Showul de la standul statiunii Mamaia a adus si doua dintre cele mai importante nume din industria modei romanesti – Catalin Botezatu si Clara Rotescu. O colectie haute couture si una romantica, absolut psihedelica, au incantat privirile sutelor de vizitatori ai targului. Si pentru ca fiecare vacanta trebuie petrecuta cu stil, ultimele colectii Mineli Boutique si Daniel Racovizza au punctat harta modei in turism.

 

Standul statiunii Mamaia de la Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, a fost timp de trei zile intersectia dintre luxul couture si cel turistic.