Mamaia a facut cel mai mare show la WTM Festivals

Chiar de la prima participare a statiunii Mamaia la cel mai mare targ de turism din lume, WTM London 2014, show-ul oferit de frumoasa destinatie de pe litoralul romanesc a facut impresie, surclasand in ingeniozitate spectacolele oferite de Caraibe, Filipine sau Egipt.

 

 

Carnavalul Mamaia a ajuns la Londra la inceputul lunii noiembrie, pentru a promova atractiile de pe litoralul romanesc. Si nu oricum, ci cu un spectacol electrizant, care s-a impus inclusiv in cea mai creativa sectiune a targului, WTM Festivals – o sectiune care incurajeaza promovarea cat mai informala si inedita a destinatiilor turistice.

 

Publicul prezent din toate colturile lumii a apreciat spectacolul aparte oferit de reprezentantii Romaniei, un show unic cu costume spectaculoase de carnaval, dansatori profesionisti, momente artistice, romance superbe, proiectii video cu atractiile litoralului romanesc si din Carnavalul Mamaia.

 

 

Cea mai reușită petrecere a targului, cea de la standul Romaniei, a continuat si dupa spectacol, cand s-a incins o hora romaneasca in toata regula, pe care multimea de vizitatori a savurat-o din plin.