• Prezentare
  • Locatie
  • Locatii partenere
  • Durata

Prezentare

slider-fsf2015-ftv

 

 

Eveniment din cadrul Fashion Summer Festival 2015, Baby Fashion Weekend va avea loc în cel mai important loc al modei de pe litoralul românesc, piața Cazino Mamaia, în perioada 28 – 30 august. Un weekend întreg dedicat celor mici, cu prezentări de modă la care participa copii cu vârste intre 3 si 14 ani.

Vom avea parte de prezentări de modă surpriză ce vin de la branduri de îmbrăcăminte, accesorii și jucării prezente pe piața de modă din România. Prezentările vor fi completate de competiția Mini Miss și Mini Mister Litoral, la care vor participa toți copiii prezenți pe litoralul Mamaia din weekendul acesta. Baietei si fetite vor deveni la finalul concursului demni reprezentanti ai statiunilor de pe litoralul romanesc. Turistii se vor bucura zilnic de cate un recital de muzica sustinut de un artist sau trupa de renume și vor exista momente artistice surpriză.

Întreg evenimentul va fi transmis live pe site-urile noastre www.fashiontv.com.ro și www.fpeople.ro.

Fashiontv este canalul tv de fashion numarul 1 in lume, prezent in 193 de tari pe 5 continente, difuzat in cca 450 de milioane de gospodarii si peste 7 milioane de locatii publice.

Fashiontv prezinta si promoveaza la nivel international colectiile celor mai cunoscuti designeri, cele mai importante evenimente si cele mai fashion locatii de pe mapamond.

Locatie

Cazino, Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

Locatii partenere

Durata

28/08/2015 --- 30/08/2015
21:00 23:59